Borfőző verseny, Fánkbál, 2016 január 30

2016/01/13

Mint minden évben idén is megrendezésre kerül Borfőző versenyünk. Idén a megszokott időben, január 30-án várunk mindenkit a bogrács mögé. A főzés 13-órától kezdődik, de a rutinosak és akik válogatni akarnak a helyekben, már 12 óra körül felállítják bográcsukat. A csaptoknak biztosítunk egy asztalt, amire kipakolhatnak, valamint áram vételi lehetőséget is (korlátozott). Nevezési díj továbbra sincs. Nevezni a Fék Étteremben lehet. A kóstoláshoz szükséges bögrék megvásárolhatók faházbab valamint a Fék Étteremben. a bögre ára 450 Ft. Minden bögrében található egy szavazólap amivel voksolhatnak kedvenc borukra, csapatukra. A közönségdíjas csapat ez alapján kerül kiválasztásra.
Az esemény házigazdája, a programok szószólója KI-Kisbíró.
A borozgatás közben a Mercy együttes szórakoztatja az egybegyülteket.

FÁNKSÜTŐ ÉS BORKORCSOLYA VERSENY

Nevezhet minden háziasszony, ifihölgy, háziúr, és lurkó aki a konyhában járatos. A borkorcsolyák zsűrizése a forralt borokkal párhuzamosan történik.
A verseny fánkok leadására 13-óráig van lehetőség a Fék étteremben.5 db 6-10 cm átmérőjű hagyományos farsangi fánkot kell sütni. A pártatlan zsűrizéshez biztosítunk egy sorszámozott tányért illetve egy tortadobozt. Ezek átvehetők január 20-tól.
A legjobb fánkot készítő elnyeri a 2016-ös Fánkkirályi címet és érmet, de minden fánk sütő elismerésben részesül.

FÁNKBÁL

19 órától kezdődik a Fánkbál, ahol fellép
Szén Alexandra a Rising Star döntőse, valamint egész este élőzene szórakoztatja a vendégeket.
A belépő 1500 Ft/fő ami tartalmazza az asztalfoglalást egy finom házi pálinkát és a farsangi fánk fogyasztást

Vissza a hírekhez