Étterem/ Cukrászda

Nyitva tartás

Hétfő: ZÁRVA
Kedd: ZÁRVA
Szerda: 11-20
Csütörtök: 11-20
Péntek: 11-21
Szombat: 9-21
Vasárnap: 9-20

Elérhetőségek

etterem@fekuzlethaz.hu
+36-30/306-4590

    II. Balatonakali borhét

    2017/07/04

    Mindenkit szeretettel várunk.

    Borfőző verseny és Fánkbál 2017

    2017/01/20

    KÖZHÍRRÉ TÉTETIK
    hogy Akaliban Farsangi mulatság lészen,
    Időben szólunk,hogy nehogy valaki lekéssen
    Mikor eljöve Január 28. napja
    Legyen talpon falunk apraja és nagyja

    I. Balatonakali borhét július 8-16-ig

    2016/07/05

    Minden érdeklődőt szeretettel várunk az első Balatonakali borhéten amit a Fék üzletház melletti parkolóban felállított rendezvénysátorban tartunk meg. A környékről számos borászat kiváló nedűit kóstólhatják meg vendégeink. Borozgatás mellé bográcsban készült ételeket és esténként élőzenét biztosítunk.

    Mandulavirág Bál

    2016/03/30

    Szeretettel meghívunk Mandula bálunkra, április 2-án szombaton. A rendezvény az Akalibor napja mandulavirágzáskor rendezvénysorozat része. figyelmetekbe szeretném továbbá ajánlani termelői piacunkat, amely minden szombaton és vasárnap várja mind a termelőket mind az érdeklődőket.

    2016.02.11-én Torkos Csütörtök a Fék Étteremben.

    2016/02/04

    2016.02.11-én Torkos Csütörtök a Fék Étteremben. Ezen a napon minden cukrász süteményünk féláron fogyasztható az étteremben, valamint ételeink közül is kiválasztottuk a Kedvenceket és azokat is féláron kínáljuk.
    akciós ételeink listája:

    Borfőző verseny, Fánkbál, 2016 január 30

    2016/01/13

    Mint minden évben idén is megrendezésre kerül Borfőző versenyünk. Idén a megszokott időben, január 30-án várunk mindenkit a bográcsok mögé.

    Márton-napi Aka-Liba napok – November 7-15.

    2015/11/11

    Éttermünkben november 7-15-ig Libás ételekkel várjuk Kedves Vendégeinket!

    Recept verseny

    2015/09/25
    Hal

    Kedves Vendégeink! Recept versenyt hirdetünk!
    Kérjük küldjék el kedvenc halas ételük receptjét fényképpel november 15-ig.
    A versenyben egyedül annyi megkötés van, hogy az ételnek olyan halból kell készülnie, amely a magyarországi vizekben fellelhető. A beérkezett recepteket díjazzuk!